Hair extensions

Hair extensions


Bij Bela Belissima krijg je Ultradun discreet echthaar extensions.

Wij maken gebruik van de volgende systemen:

MICRO RINGEXTENSIONS 

Bij deze haarverlenging wordt het aanwezige eigen haar naar wens verlengd. Daarvoor wordt de extensions door middel van een speciale aanhechting techniek aan het eigen haar verbonden. Binnen 1 tot 2 uur heb je vol lang haar dat 100% veilig is voor uw eigen haar en heel natuurlijk eruitziet.

TAPE EXTENSIONS

Tape extensions zijn baantjes haar met aan de bovenzijde een plakgedeelte. Dit is een super snelle en een haar vriendelijke manier van haarverlenging. Het is eenvoudig om de tape extensions te verwijderen en direct weer opnieuw in te zetten.

De extensions worden na 8 tot 10 weken herplaatst. Afhankelijk van de lengte en de dikte van je haar heb je voor volume 1 tot 3 pakken tape extensions nodig en voor een haarverlenging 4 tot 6 pakken.


FLIP-IN (hairband) EXTENSIONS


Bij ons kan je ook terecht voor de flip-in extensions die precies wordt afgestemd op de kleur en lengte van je wens. Al onze clip- en flip in extensions worden op maat gemaakt.


Deze ‘must-have’ haarmode accessoire creëert volume, lengte en kleur in minder dan 5 minuten.
De hand gefabriceerde weft van hairband is elastisch en stretched mee met elke maat of vorm van het hoofd, hetgeen een perfecte plaatsing verzekert. Hairband is uiterst comfortabel dragen en is beschikbaar in lengtes van 25 & 40 cm en 13 kleuren, waaronder onze revolutionaire Colormelts.
Altijd onmiddellijk meer volume, maximale lengte, verandering van kleur en een ‘killing hairdo’ zonder inspanning.


BESCHIKBARE KLEUREN

Schiedamsedijk 3

3011 EB Rotterdam

 

tel/whatsapp: 0622448584

lucia@belabelissima.com